TVO 1 - Bentelo 1 : 1 - 0

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de derby tegen TVO op het programma.
Bentelo kon de goede start een lekker vervolg geven door ook in Beckum de punten mee te nemen.
De start van de wedstrijd was licht in het voordeel van de bezoekers, met enkele goede combinaties was Bentelo de bovenliggende partij, echter werden er geen grote kansen gecreeerd.
Na verloop van de eerste helft kwamen de gastheren iets beter in het spel en werd het een gelijkwaardige wedstrijd.
De brilstand bleef tot de rust op het scorebord staan. In het begin van de tweede helft kreeg Bentelo de ideale mogelijkheid om de score te openen, deze kans was echter niet aan de bentelose manschappen besteedt.
Na 65 minuten werd de score geopend door de thuisploeg. Een fout op het middenveld van Bentelo zorgde voor een snelle counter aan TVO zijde, 1-0.
Hierna nam Bentelo risico en kreeg het ook nog enkele goede mogelijkheden om met een beter resultaat Beckum te verlaten. Helaas kon Bentelo deze niet verzilveren waardoor de eerste nederlaag een feit werd.
Komende zondag staat er voor Bentelo weer een belangrijke wedstrijd op het programma.
Bentelo zal thuis tegen GFC de punten moeten houden om uit de onderste regionen weg te blijven.