Bentelo 1 - Enter 1 : 1-1

Na de afgelasting 2 weken geleden stond afgelopen zondag de 1e thuiswedstrijd voor Bentelo op het programma. SV Enter kwam hiervoor naar sportpark de Pol.

Bentelo begon de wedstrijd uitstekend. Met goed combinatievoetbal werden enkele goede kansen gecreëerd. Na 20 minuten waren het de bezoekers die de score openden. Vanuit een zeer snelle en scherpe counter werd de 0-1 op het scorebord gebracht. Bentelo was hierna het spoor bijster. 

Van het goede voetbal van het eerste kwart van de wedstrijd was weinig over. Enter kreeg in het 2e deel van de 1e helft een aantal kansen op de voorsprong uit te breiden. Het was aan Rick Velthuis te danken dat het bij 0-1 bleef.

In de tweede helft probeerde Bentelo het oude niveau weer op te pakken. Dit lukte gedeeltelijk, echter grote kansen kreeg het niet. Toch kwam Bentelo in de 75e minuut op gelijke hoogte. Vanuit een cornerbal schoot Jelle Rupert vanaf de rand 16 de bal onhoudbaar in de bovenhoek. In de laatste minuten was het voor Bentelo nog even billenknijpen maar gescoord werd er niet meer. 

Een terechte puntendeling in de 1e thuiswedstrijd voor Bentelo. Bentelo staat na 2 wedstrijden op 4 punten en speelt komende zondag de belangrijke uitwedstrijd in Beckum tegen TVO.

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren