Bentelo 2 - Buurse 2 : 3-2

In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen ontvingen we het tweede elftal van Buurse. NORMAAL gesproken altijd een lastige tegenstander voor ons, iets wat ditmaal ook weer (pijnlijk) snel duidelijk werd.

Binnen acht minuten stond een 0-2 achterstand op het scorebord na doelpunten uit een corner en een schitterende lob van de spits van Buurse. Tien minuten later was de score al gelijk getrokken nadat Cas en Mark beiden de keeper wisten te verschalken vanuit goed combinatievoetbal.Vervolgens heersten we in de eerste helft en werden er vele goede kansen gecreëerd. Helaas werd het net hierbij niet gevonden.

Waar de verwachting was dat we in de tweede helft de wedstrijd definitief naar onze hand zouden zetten, gebeurde dit echter niet. Er ontstond een gelijk opgaand tweede bedrijf die beide kanten op kon gaan. Nadat Buurse tijdelijk met 10 man kwam te staan na een forse overtreding op Kaj trokken we alsnog de volle winst naar ons toe na een doelpunt van matchwinner Cas.