Buurse 1 - Bentelo 1 : 1-2

Na de afgelasting van vorige week stond deze week de uitwedstrijd tegen Buurse op het programma. Wetende dat dit direct een 6-punten wedstrijd zou kunnen zijn begonnen beide teams scherp aan de wedstrijd.

Hoewel de meeste duels op het middenveld werden uitgevochten was binnen de lijnen de spanning voelbaar. Geen van beide teams kon echte kansen creëren waardoor de ruststand terecht met 0-0 werd bereikt.

De 2e helft begon Bentelo minder scherp. Buurse kwam goed uit de kleedkamer en kreeg in de 55e minuut een penalty. Een niet te voorkomen handsbal werd op de stip gelegd. Deze werd koelbloedig binnen geschoten, 1-0.

Hierna nam Bentelo het initiatief volledig over, vele kansen werden gecreëerd. In de 65e minuut was het de keeper die een knappe actie van Nawjeen Karim niet klem had en Vincent (Vickey) Roelofs een niet te missen kans bood, 1-1. Bentelo was na deze gelijkmaker ook de bovenliggende partij.

Met een magnifieke lob kon Mike Lippinkhof in de 80e minuut de 1-2 noteren. Hierna kwam Bentelo geen moment meer in de problemen en waren de 3 punten zeker gesteld.

Al met al een welkome opsteker in de 1e competitiewedstrijd waarin Bentelo misschien de gelukkigste was maar absoluut niet onverdiend de punten meeneemt uit Buurse.

,,
Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

27 jun

Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

22 jun

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo B1, Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging…

Onze sponsoren