Bentelo 2 - MVV 3 : 2-0

In de eerste officiële wedstrijd van het seizoen traden we in ons nieuwe tenue, gesponsord door Bouwbedrijf J. Exterkate, aan tegen MVV in de eerste ronde van het bekertoernooi.

MVV bleek al snel een goede tegenstander die tactisch en technisch de eerste helft de betere was. Ondanks een overwicht wisten zij niet veel uitgespeelde kansen te creëren.

Vlak voor rust ontstond de grootste kans van de eerste helft doordat een voorzet van de zijkant van dichtbij werd ingeschoten. Gelukkig stond Dustin op zijn post en redde op goede wijze.

Na de thee kwamen we beter in de wedstrijd en leek de tegenstander ietwat vermoeid van de inspanningen van de eerste helft. Nadat Mark de ban brak door via een afstandsschot de score te openen, wist Cas via een combinatie aan de linkerkant de 2-0 te noteren.

Daarna was de wedstrijd gespeeld en had de score nog verder uitgebouwd moeten worden.