• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 3 november 2017

Voorbeschouwing VV Bentelo – Sportclub Markelo

Na twee uitwedstrijden speelt het eerste aankomende zondag weer een thuiswedstrijd en deze wedstrijd is een primeur!!!

Wij verwelkomen met Markelo weer een hofteam op sportpark de Pol en een team dat Bentelo in competitieverband nog niet eerder trof. Nadat Markelo in het seizoen 2011-2012 degradeerde uit de 2e klasse moest het vervolgens ook in het seizoen 2014-2015 een stapje terugdoen.  In de laatste 2 seizoenen in de 4e klasse eindigde het team met een 8e plaatst in de middenmoot. Voor het huidige seizoen gaf Markelo een doelstelling af om een periodetitel te pakken maar op dit moment is Markelo de best of the rest. In de ranglijst word langzaam al een aardige schifting gemaakt. De eerste 4 teams hebben al een voorsprong van 5 verliespunten waarna we Markelo op de 5e plaats terugvinden. De bezoekers wisten te winnen van Diepenheim, Hector en Rood-Zwart en moesten het onderspit delven tegen Emos en Aramea. Door de 3 overwinningen in de hofderby’s voert Markelo de fictieve “hofstand” aan. Bentelo zal dus rekening moeten houden met het feit dat de bezoekers in de derby’s een extra dosis strijdlust kunnen brengen om de punten mee te nemen.

Bentelo heeft daarnaast nog wat goed te maken na de nederlaag tegen Buurse vorige week. Een dramatische eerste helft zorgde ervoor dat het team geen moment aanspraak mocht maken op de 3 punten. Na een goede eerste 5 wedstrijden was dit een fikse streep door de rekening. Komende zondag moet het team zich voor het eigen publiek dus revancheren om de aansluiting te houden met top van de middenmoot.

We zien u graag, a.s. zondag op sportpark ‘De Pol’, waar de wedstrijd om 14.00 uur zal aanvangen. Dhr Simmelink zal de wedstrijd gaan leiden en de Pupil van de Week is Liam ten Siethof.

 

 

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren