VV Bentelo 1 – GSV’63 1: 4 - 2

Zondag jongstleden stond de wedstrijd tegen GSV op het programma. Bentelo moest zich zien te herpakken naar de nederlaag van vorige week. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark De Pol. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Piquard.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd door GSV direct onder druk te zetten. Bentelo had het betere van het spel, maar kwam in de 14e minuut uit het niets op achterstand. De gastheer was niet van zijn stuk en kwam één minuut later langszij. Een crossbal van Jorn zette Ties Schutte vrij voor goal en liet de goalie van GSV kansloos. Bentelo wist in de eerste helft nog twee keer te scoren, Jacco zag zijn schot van richting veranderen waardoor de doelman op het verkeerde been stond. Dit resulteerde in een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Vlak voor rust gaf Remco GSV een rondleiding op het middenveld en wist Ties ter Avest vrij voor goal te zetten. Bentelo ging rustten met een 3-1 stand.

Na het drinken van de thee was het spelbeeld niet veranderd ten opzichte van de eerste helft. Het was wachten tot Bentelo de wedstrijd in het slot gooide. Dit gebeurde echter niet, met nog elf minuten te spelen wist Thomas Zieverink via een vrije trap de aansluitingstreffer te maken. Bentelo kwam in de slotfase niet meer in gevaar en kwam nog één keer tot scoren. Mart Visser wist in de blessuretijd een cornerbal binnen te koppen.

Bentelo wint hierdoor verdient met 4-2 van GSV en behoud de 3e plaats in de 5e klasse B. Volgende week wacht een lastige uitwedstrijd, er wordt gevoetbald in en tegen Diepenheim die momenteel de 5e plaats bezit.

foto's

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren