Bentelo 2 - Juventa 2 : 3-5

Afgelopen donderdag troffen we Juventa 2 op “De Pol” voor de halve finale van de beker.
Al snel werd duidelijk dat Juventa een tegenstander van kaliber was en vanaf het fluitsignaal werd onze achterhoede onder druk gezet.
Na 20 minuten resulteerde deze druk in een fout in onze opbouw welke werd afgestraft door de bezoekers uit Wierden.
Direct na de aftrap trok Willem echter direct de score gelijk na een fraai afstandsschot.
In het eerste bedrijf bleven de gastheren de bovenliggende partij en dit werd uitgedrukt in de 1-2 en 1-3.
Die laatste treffer leek de beslissing van de wedstrijd omdat deze gepaard ging met een rode kaart aan onze kant na een handsbal.
Na de thee kwamen we, ondanks de man minder situatie, terug in de wedstrijd door een doelpunt van Rinze uit een scrimmage in de 16 meter.
Ondanks de 2-4 uit een latere counter gaven we niet op en werd de score door Willem weer op 3-4 gebracht.
In de resterende 10 minuten troffen we nog tweemaal de paal, maar de gelijkmaker viel helaas niet.
De eindstand werd bepaald op 3-5 nadat Juventa in de slotminuut het slotakkoord binnenschoot.