SVBV 1 - Bentelo 1 : 1-2

Afgelopen zondag stond de belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma.
In Barchem moest gewonnen worden om directe promotie in eigen hand te houden.
Deze spanning was bij Bentelo het meest zichtbaar. De gastheren speelden het eerste kwartier beter en Bentelo kon enkel achteruit lopen.
Nadat de barchemse storm wat was gaan liggen nam Bentelo het initiatief over. Grote kansen leverde dit in eerste instantie nog niet op maar met meer balbezit nam de druk op het doel van SVBV toe.
De ban werd 10 minuten voor rust gebroken door Michel Vonder. Met een fantastisch schot uit de draai liet hij de keeper van SVBV geheel kansloos, dit zou tevens de ruststand zijn. Net als in de 1e helft begon SVBV ook beter aan de 2e.
Bentelo hinkte op 2 gedachten, blijven aanvallen of achteruit lopen. SVBV maakte hier dankbaar gebruik van door verschillende mogelijkheden te creëren.
De bezoekers mochten van geluk spreken dat dit enkel 1 doelpunt opleverde. Nadat de barchemse aanvoerder een scheidsrechtersbal in de ogen van de goed leidende scheidsrechter niet goed had verwerkt was de thuisploeg de gebeten hond. Bentelo nam het initiatief volledig over en kreeg zeeën van ruimte om goede kansen te creëren. Het duurde tot de 88e minuut voordat de beslissing viel.
Nawjeen Karim werd binnen de zestien meter onregelmentair ten val gebracht waardoor de scheidsrechter maar één beslissing kon nemen. Zonder enig protest van barchemse zijde benutte Michel Vonder deze buitenkans. Toen de 90 minuten er op zaten was de ontlading aan bentelose zijde groot.
Zondag tegen Diepenheim zal Bentelo de promotie moeten realiseren door minimaal 1 punt te pakken.

,,
Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

27 jun

Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

22 jun

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo B1, Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging…

Onze sponsoren