UDI 1 - Bentelo 1 : 2-2

Na het debacle tegen VIOS moest Bentelo afgelopen zondag de rug rechten tegen UDI. Bentelo speelde het 1e kwart van de wedstrijd zeer goed en verzorgd voetbal. Met een dozijn aan uitgespeelde kansen speelden de gasten de thuisploeg helemaal zoek. Het goede spel werd echter niet voldoende beloond. Enkel Thomas Kruders kon uit een hoekschop het net laten bollen. Vele kansen werden gecreeerd maar de enschedese goalie was een grote sta in de weg. Op het moment dat Bentelo de kansen niet afmaakt treedt de oudste voetbalwet in werking. UDI maakte vlak voor en vlak na rust door verdedigingsfouten de enige kansen af waarna Bentelo weer achter de feiten aan liep. Lopende de 2e helft kreeg Bentelo wel voldoende mogelijkheden om de score om te draaien maar verder dan een puntendeling kwam Bentelo niet. Michel Vonder mocht in de 85e minuut vanaf 11-meter aanleggen voor de 2-2.

De wedstrijd komende zondag zal hierdoor als de belangrijkste wedstrijd van het seizoen gaan gelden. Bentelo zal in Barchem bij SVBV moeten winnen om dan via directe promotie nacompetitite te ontlopen.
Om hierbij zoveel mogelijk supporters te mogen begroeten geven wij iedereen de mogelijkheid om gezamenlijk naar Barchem te komen. Er is een mogelijkheid om per bus naar Barchem te gaan, bij voldoende aanmeldingen zal er een aparte bus gaan rijden. Exacte planning en info volgt na aanmelding.
Wanneer je interesse hebt zul je een mailtje moeten sturen vóór a.s. vrijdag naar maarten.smit@hotmail.com.

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren