Bentelo 1 - VIOS Beltrum 1 : 0 - 4

In de 1e van 4 finales voor directe promotie naar de 4e klasse kwam VIOS Beltrum naar sportpark de Pol.
Bentelo leek zich geen moment te beseffen wat er op het spel stond en liep tegen een dikverdiende nederlaag aan.
Daar waar de 0-1 nog onterecht werd toegekend kreeg VIOS daarna meerdere mogelijkheden om te scoren.
Het was aan Rick Velthuis te danken dat de score bij rust niet hoger uitviel dan 0-2.
In het begin van de tweede helft begon Bentelo iets beter te voetballen maar echte kansen werden hieruit niet gecreëerd.
De gasten profiteerden in de 2e helft nog tweemaal van de bentelose wanprestatie.
De thuisploeg zal zijn wonden moeten likken en zich moeten herpakken en revancheren in de volgende wedstrijd in Enschede bij UDI komende zondag.
Bentelo heeft alles nog in eigen hand maar zal met een andere wedstrijdinstelling de komende 3 duels in moeten gaan om directe promotie te realiseren.