Bentelo 1 - BSC Unisson 1 : 3 - 1

Afgelopen zondag kwamen de gasten uit Boekelo naar Sportpark de Pol.
Vanuit het verleden een lastige tegenstander voor Bentelo. De uitwedstrijd eerder dit seizoen ging jammerlijk met 2-1 verloren.
In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Rietmolen begon Bentelo nu wel scherp aan de wedstrijd.
Geholpen door een makkelijk gekregen penalty kwam Bentelo door Sten Lubberink op 1-0.
Na de openingstreffer bleef Bentelo de bovenliggende ploeg. BSC Unisson kwam echter vanuit het niets op 1-1.
Een vrije trap van 20 meter werd snoeihard achter de bentelose goalie geschoten. Dit zou tevens de ruststand zijn.
Bentelo begon de 2e helft ook weer sterk.
Met bij vlagen goed combinatie voetbal en vanuit een goede organisatie was het wachten op een bentelose treffer. In de 70e minuut brak Thomas Kruders de ban.
Een voorzet vanaf de zijkant werd op waarde geschat en kon knap worden binnengetikt.
In de 80e minuut werd door Nawjeen Karim de wedstrijd van alle spanning ontdaan.
Na een knappe actie liet hij de boekelose keeper kansloos. Bentelo revancheert zich hiermee van de kater van afgelopen donderdag en neemt de 2e plaats weer over van Buurse. Met nog 4 wedstrijden te gaan staat Bentelo er goed op maar zal het nog 3 wedstrijden moeten winnen voor directe promotie.