Bentelo 1 - Rietmolen 1 : 1 - 2

vorige week donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen Rietmolen op het programma.
Na het gelijke spel tegen Rekken waarin organisatorisch sterk werd gevoetbald leek het tegen Rietmolen de eerste 15 minuten helemaal nergens op. Als gevolg van onderschatting, slappe wedstrijdinstelling stonden de gasten na een kwartier met 2-0 voor.
Een flinke tegenvaller waardoor Bentelo vol in de aanval moest. Rietmolen kon rustig achterover leunen en vanuit de counter gevaarlijk proberen te worden.
De gastheren creëerden een handvol kansen maar voor rust kon de aansluitingstreffer niet gemaakt worden.
Ook in de tweede helft probeerde Bentelo langszij te komen. Met 21 man op de helft van Rietmolen werd het echter druk en speelde Bentelo Rietmolen in de kaart.
De aansluitingstreffer van Thomas Kruders (in de 80e minuut) kwam te laat om de nederlaag te voorkomen.
Bentelo kan hierdoor het kampioenschap vergeten en zal voor de 2e of 3e plaats moeten gaan voor rechtstreekse promotie.