Hoeve Vooruit 1 - Bentelo 1 : 0-4

Na weer een afgelast weekend moest Bentelo nu 2e paasdag aantreden in St. Isidorushoeve tegen Hoeve Vooruit.
Bentelo begon goed aan de wedstrijd. Met goed combinatievoetbal werd Hoeve terug gedrongen op hun eigen helft.
Na een aantal goede mogelijkheden liet Bentelo de teugels wat vieren. Hoeve kwam wat beter in de wedstrijd en kregen uit cornerballen en vrije trappen een aantal mogelijkheden.
In de 35e minuut werd de ban gebroken. Via een bekeken schuiver (?!) van Nawjeen kwam Bentelo op 0-1. Hierna vergat Bentelo te voetballen en werd het vervolg van de 1e helft rommelig. Het begin van de 2e helft was volledig voor Bentelo. Met veel rust aan de bal en een gesloten defensie werden vele aanvallen opgebouwd.
De 0-2 van Michel viel direct na rust waardoor Bentelo een gewonnen wedstrijd speelde. Sten Lubberink en Jorn Ottenschot zorgden voor een overtuigende 4-0 overwinning. Komende zondag staat de belangrijke wedstrijd uit tegen Rekken op het programma.
Wil Bentelo haar gestelde doelstelling verwezenlijken zal hier gewonnen moeten worden. Wij hopen dat, net als in de Hoeve, ook in Rekken ons trouwe publiek aanwezig is!!