Bentelo 1 - DEO 1 : 1-1

Na een week waarin weer veel werd afgelast moest Bentelo afgelopen zondag aantreden tegen DEO uit Dijkhoek.
Wetende dat de bezoekers al 7 wedstrijden ongeslagen zijn kon Bentelo zijn borst natmaken.
Echter realiseerden de gastheren dit geenszins. Bentelo begon dramatisch aan de wedstrijd.
Veel balverlies en kansen voor DEO was het 1e kwartier het spelbeeld.
Hierna herstelde Bentelo zich wat en probeerde via combinaties de achterhoede van DEO onder druk te zetten.
Na een half uur spelen resulteerde dit in een 1-0 voorsprong dankzij een mooie combinatie tussen Remco en Sten. Remco maakte deze buitenkans doeltreffend af.
In plaats van dat Bentelo druk bleef zetten op DEO zakten zij wat in en bracht hierdoor DEO automatisch weer terug in de wedstrijd.
Op slag van rust werd dit ook in de stand tot uitdrukking gebracht, 1-1. De 2e helft kon Bentelo niet overtuigen. In een rommelige 2e helft krijgen beide teams enkele kleine kansen om de 3 punten te pakken. Echter geen van beide had hier volledig recht op. Bentelo verliest dus 2 punten in de strijd om het kampioenschap. Komende zondag wacht weer een thuiswedstrijd, nu zal Rietmolen naar sportpark de Pol komen.
In het paasweekend treedt Bentelo aan tegen UDI en Hoeve Vooruit.