Bentelo 1 - ?t Centrum 1 : 2 - 0

Na een winterstop van bijna 3 maand begon eindelijk de competitie weer voor Bentelo.
Met een oefenprogramma tegen hoger geklasseerde teams werd er bij vlagen goed gevoetbald maar leverden het enkel nederlagen op. Thuis tegen ’t Centrum moest Bentelo laten zien dat het hiervan geleerd heeft en de titelaspiraties kan voortzetten.
De beginfase was ook duidelijk voor de thuisploeg. Met een goede wedstrijdinstelling en felheid werden de bezoekers teruggedrongen. Grote kansen leverden dit niet op maar de intenties waren duidelijk. Gaandeweg de eerste helft liet Bentelo de teugels wat vieren en kwamen ’t Centrum beter in de wedstrijd.
Op slag van rust kregen de bezoekers ook de grootste kans van de wedstrijd maar de bal ging rakelings voor de Bentelose goal langs. Bij het begin van de tweede helft nam Bentelo het initiatief weer over en drong de bezoekers terug op eigen helft. De ban werd in de 58e minuut door Michel Vonder gebroken.
Een prachtige vrije trap verdween onhoudbaar in de kruising. Hierna probeerde ’t Centrum met een één op één verdediging wat te forceren maar Bentelo kreeg hierdoor minimaal 3 opgelegde mogelijkheden. Uiteindelijk werd de wedstrijd in de 80e minuut beslist door wederom Michel Vonder.
Bentelo pakt dik verdiend de punten in de eerste wedstrijd na de lange winterstop. Met de gelijke spelen van Rekken, Buurse en SVBV doet Bentelo ook zeer goede zaken op de ranglijst. Komende zondag staat de lastige uitwedstrijd tegen UDI op het programma.

,,
Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

30 sep

Mijlpaal: Eerste officiële dameswedstrijd van VV Bentelo een feit!

Door Thijs Nijland

In de 78 jarige historie van VV Bentelo zijn er al…

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

26 sep

Jubileumfeest Club van 100 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Leden van de Club van 100, jeugdbestuur, leiders en…

Onze sponsoren