Neede 4 - Bentelo 3 (2 - 3)

Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd tegen Neede op het progamma. Het begin was voor de gasten en Bentelo kwam dan ook op een 1-0 achterstand door een mooie volley van 20 meter waar onze doelman geen antwoord op had. Bentelo kwam hierna beter in de wedstrijd en kreeg ook enkele goede mogelijkheden die overigens niet benut werden. Vlak voor rust scoorde Ard Nieland dan toch de verdiende gelijkmaker. Na de pauze keek Bentelo binnen 2 minuten alweer tegen achterstand aan. Een foutje in de anders zo hechte defensie werd genadeloos afgestraft.

Het 3e bleek niet van slag en kwam via invalspeler Mark Leusink weer langszij. En mooie aanval werd beheerst afgerond. Het missen van kansen leek Bentelo dure punten te gaan kosten, toch kreeg Bentelo vlak voor tijd loon naar werken. Een prima vrije trap werd door Rody Waanders strak tegen de touwen gekopt. Door deze zege is het 3e nu alweer 7 wedstrijden oprij ongeslagen en doet het met een 3e plaats op de ranglijst prima.

Namens Bentelo 3 bedanken we Henk Kortier voor zijn leiderschap tot aan de winterstop, hij is weer fit en trekt de voetbalschoenen weer aan om bij het 2e te gaan voetballen.