Buurse 1 - Bentelo 1 (3-2)

Afgelopen zondag stond voor Bentelo de belangrijke wedstrijd tegen Buurse op het programma.
Voor de wedstrijd was het verschil op de ranglijst 7 punten en er kon dus een groot gat geslagen worden met de nummer 3.
Het begin van de wedstrijd werd Bentelo geheel overrompeld. Met veel lopende mensen kon Buurse vele gaten trekken in de bentelose defensie.
In deze zeer attractieve openingsfase kwam Bentelo tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. Ruben Rouhof scoorde op prachtige wijze op aangeven van Michel Vonder. Buurse bleef het initiatief houden en kreeg volop mogelijkheden om langszij te komen.
Lang duurde dit ook niet, na een kwartier spelen stond er een 2-1 op het scorebord. Hierna kwam Bentelo wat beter in de wedstrijd en was Buurse wat uitgeraasd.
Zonder echt grote kansen van beide zijden was het vervolg van de 1e helft gelijkwaardig waardoor met een 2-1 achterstand de thee werd opgezocht.
Het begin van de 2e helft was duidelijk voor Bentelo. Met goed combinatievoetbal werd eerst de lat geraakt en na 10 minuten een terechte strafschop door Ruben Rouhof benut.
In deze fase had Bentelo mogelijkheden op meer maar wist niet echt door te drukken. Na een fout op het bentelose middenveld wist Buurse razendsnel om te schakelen en opnieuw op voorsprong te komen.
Bentelo probeerde in het laatste kwartier met alles of niets spel nog een punt mee te nemen maar dat zat er helaas niet in.
Al met al een teleurstellend resultaat waar Bentelo over de gehele wedstrijd op basis van strijd en voetballend vermogen wel een punt had verdiend wetende dat de beste kansen voor Buurse waren.
Een attractieve pot voetbal met het publiek en Buurse als grote winnaar.