Witkampers 8 - Bentelo 5 (0-1)

Bentelo 5 moest in de vroege uren aantreden tegen witkamkampers 5.In deze uitwedstrijd wist het 5e ondanks windkracht 9 tegen vanaf het begin te domineren. Dit leverde in de 1e helft een legio aan goede kansen op ,door goede combinaties en goed gebruik te maken van de snelheid van de buitenspelers werden de vele opgelegde kansen op onverklaarbare wijze niet benut. Een terecht toegekende strafschop werd gemist in de 35e minuut door de altijd trefzekere Roy A. Dankzij een gesloten defensie onder aanvoering van de geleende keeper van het 3e Dennis E.(hiervoor onze dank).bleef het bij rust 0-0. In het begin van de 2e helft moesten wij wederom 2 spelers wisselen vanwege gevoelige blessures (de ziekenboeg loopt aardig vol). Desondanks bleven wij knap overeind in de daaropvolgende fase van de wedstrijd ,via enkele afstandschoten van Martijn A die hoog over het doel gingen(lag aan de kwaliteit van de bal) bleef het nog lang 0-0.In de 82e minuut wist Peter A. een aanval op te zetten de hieropvolgende combinatie over verschillende schijven (Roy H,Martijn A,Marco A.)werd zeer vakkundig en doeltreffend afgerond door de goed spelende Kim H.(0-1).In de slotfase werd de (0-1) knap verdedigd en was het een verdiende overwinning voor het vijfde. Tenslotte nog enkele tips voor het verslapen of telaat komen.

1 De avond ervoor rekening mee houden dat er de volgende morgen vroeg gevoetbalt moet worden.