Juventa 3 - Bentelo 2 (3-3)

Om aansluiting te houden met de twee koplopers moest er vandaag gewonnen worden tegen nummer vier Juventa 3. De 1e helft probeerde de tegenstander vanuit achteruit op te bouwen, maar verder dan de middenlijn kwamen ze echter niet. Nadat wij een aantal goede kansen onbenut lieten, scoorden de gastheren uit de 2e kans van de wedstrijd. Nog voor rust werd deze achterstand omgebogen tot een 1-2 voorsprong door doelpunten van Jelle en Mark. Deze score bleef tot de 75e minuut staan. Juventa trok de stand gelijk na een taxatiefout achterin. Vlak voor tijd leken we de winst alsnog naar ons toe te trekken door een doelpunt van Mark, maar helaas wist de spits van Juventa via een mooie stift in de blessuretijd te scoren.