Bentelo wint slechte wedstrijd in Diepenheim

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tussen de koploper en de rode lantaarn drager op het programma. Dit is tevens de enige hofderby in deze klasse, echter was er van een derby geen seconde sprake.

Bentelo begon nog goed aan de wedstrijd en kreeg binnen 10 minuten 3 opgelegde kansen, deze werden echter niet gepromoveerd tot doelpunt. Gaandeweg de 1e helft ging het niveau achteruit. Als gevolg van de vele blessurebehandelingen aan Diepenheimse zijde werd het er voor de toeschouwers niet aantrekkelijker op.

Door onnauwkeurigheden in de Bentelose opbouw kon ook Diepenheim nog tweemaal gevaarlijk voor het Bentelose doel komen. In de 35e minuut brak Ruben Rouhof de ban. Een terechte penalty werd onberispelijk binnen geschoten. Dit zou tevens de ruststand zijn.

Het niveau werd er in de 2e helft niet beter op. Bentelo hoefde niet en Diepenheim kon niet meer. De wedstrijd werd in de 70e minuut door Michel Vonder beslist. Een slechte wedstrijd van Bentelose zijde, maar in deze fase van de competitie tellen alleen de punten.

Komende zondag heeft Bentelo een rustdag waarna op 2 december de belangrijke uitwedstrijd tegen Buurse op het programma staat.

,,
BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

19 sep

BNB Bokaal prooi voor Bentelo 5!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Afgelopen zondag stond de laatste speelronde van de…

SPELER VAN DE WEEK

18 sep

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren