Bentelo wint slechte wedstrijd in Diepenheim

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tussen de koploper en de rode lantaarn drager op het programma. Dit is tevens de enige hofderby in deze klasse, echter was er van een derby geen seconde sprake.

Bentelo begon nog goed aan de wedstrijd en kreeg binnen 10 minuten 3 opgelegde kansen, deze werden echter niet gepromoveerd tot doelpunt. Gaandeweg de 1e helft ging het niveau achteruit. Als gevolg van de vele blessurebehandelingen aan Diepenheimse zijde werd het er voor de toeschouwers niet aantrekkelijker op.

Door onnauwkeurigheden in de Bentelose opbouw kon ook Diepenheim nog tweemaal gevaarlijk voor het Bentelose doel komen. In de 35e minuut brak Ruben Rouhof de ban. Een terechte penalty werd onberispelijk binnen geschoten. Dit zou tevens de ruststand zijn.

Het niveau werd er in de 2e helft niet beter op. Bentelo hoefde niet en Diepenheim kon niet meer. De wedstrijd werd in de 70e minuut door Michel Vonder beslist. Een slechte wedstrijd van Bentelose zijde, maar in deze fase van de competitie tellen alleen de punten.

Komende zondag heeft Bentelo een rustdag waarna op 2 december de belangrijke uitwedstrijd tegen Buurse op het programma staat.

,,
Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

27 jun

Teamindeling jeugd seizoen 2022-2023

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

22 jun

Vacature Trainer Coach JO17-1 VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo B1, Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging…

Onze sponsoren