BSC Unisson 1 - Bentelo 1 (2-1)

Na de periode winst vorige week thuis tegen Rekken moest Bentelo de zegereeks proberen voort te zetten in Boekelo bij BSC Unisson. Vanuit het verleden een lastige tegenstander voor Bentelo. In het 1e kwartier golfde het spel op en neer. De thuisploeg creëerde 2 100% kansen en de gasten deden er een schepje bovenop met minimaal 3 opgelegde kansen. Dat na het 1e kwartier de brilstand nog op het formulier stond mocht een wonder worden genoemd. De ban werd door de thuisploeg alsnog gebroken. In de 25e minuut was een onachtzaamheid in de bentelose defensie de oorzaak van de 1-0 achterstand. Dit zou tevens de ruststand blijken. In de 2e helft was er maar één ploeg die voetbalde. Bentelo probeerde met alles of niets de stand te laten doen kantelen. Maar geen van alle kansen werd omgezet in een doelpunt. De thuisploeg hoefde niet meer en kon naar hartelust counteren. Eén van deze counters leek de beslissing op te leveren, in de 70e minuut werd de marge verdubbeld, 2-0. Bentelo kon echter snel de aansluitingstreffer maken door een knappe goal van Michel Vonder. Verder dan deze treffer kwam Bentelo helaas niet en moest het, geheel onnodig, de eerste nederlaag van de competitie incasseren. Deze week zullen de wonden moeten worden gelikt en zal er toe moeten worden geleefd, gewerkt naar de belangrijke thuiswedstrijd tegen SVBV uit Barchem. Een promovendus uit de 6e klasse die op dit moment heel knap de 4e plaats bezet.