Bentelo 3 - Diepenheim 2 (3-1)

Na een prachtige overwinning op Hengevelde moesten we deze zondag aantreden tegen het altijd moeilijke Diepenheim 2.

Nadat wij de kleren inclusief een hoopje Ard N hadden opgehaald kon de wedstrijd beginnen, met wederom een wisselende opstelling was het in de 15e min. dat Mark A de score voor ons opende 1-0.

De defensie hield het achterin goed dicht en met onze spil op het middenveld werd er goed positiespel gespeeld. Dit resulteerde in de 40e min.in een vrije doorloop voor Edwin H, dat werd afgerond in 2-0.

Na positieve woorden in de rust begonnen we de 2e helft. Na het goede drukzetten van Arno P kon de verdediger alleen de bal met de hand tegenhouden, waarna Wim M de penalty goed benutte.

Na een kleine miscommunicatie achterin heeft “de visser” toch nog een keer zijn rug moeten buigen (3-1). Al met al een verdiende overwinning en op naar Grolle.

,,
Info jeugdtrainingen

Info jeugdtrainingen

Op dit moment zijn er geen trainingen bij de jeugd.

Jaarvergadering VV Bentelo 2020

10 nov

Jaarvergadering VV Bentelo 2020

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren