UDI 2 - Bentelo 2 (2-6)

Anders dan de uitslag doet vermoeden, speelden we afgelopen zondag een spannende wedstrijd.

Oorzaken van de spannende wedstrijd tegen laagvlieger UDI waren het ongecontroleerde spel van onze kant en het niet afmaken van gecreëerde kansen na een 0-1 voorsprong.

Nadat we na 25 minuten op voorsprong waren gekomen via Patrick, lieten we enkele mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien onbenut. Ook wisten de spelers van UDI ook een aantal speldenprikjes uit te delen.

Tot aan de blessuretijd van de eerste helft wist doelman Dennis echter zijn doel schoon te houden, maar in de blessuretijd kon hij niet voorkomen dat de spits van UDI wist te scoren.

Een nieuwe tik kregen we, direct na rust, te verwerken nadat de bezoekers via een flitsende aanval het net wisten te vinden. Dit leek voor ons een wake-up call want in het vervolg van de wedstrijd wisten we nog vijfmaal (!!) te scoren.

Achtereenvolgens scoorden Derin (2x), Tim (2x) en Cas waardoor we uiteindelijk toch nog drie punten mee konden nemen richting Bentelo!