Bentelo wint 6e wedstrijd op rij

Afgelopen zondag moest Bentelo de reeks van overwinningen proberen door te trekken in Rietmolen. Wetende dat Rekken en Buurse tegenover elkaar stonden kon Bentelo bij winst goede zaken doen.

Volgens de stand op de ranglijst mocht Rietmolen geen probleem zijn maar in het veld liet Bentelo nooit het ware gezicht van de koploper zien. Er werden vele kansen weggegeven en de nodige rust werd nimmer gevonden. Dat de wedstrijd eigenlijk bij rust al gespeeld was mag een wonder worden genoemd.

Na 20 minuten was het Maarten Smit die een vrije trap op “fabuleuze” wijze de bovenhoek in draaide. Een prachtige treffer die een speler maar één keer in zijn leven op zo’n manier binnen schiet. Net bijgekomen van deze opsteker verdubbelde Sten Lubberink de marge door in een scrimmage de 0-2 aan te tekenen.

Nadat Rietmolen in het begin van de 2e helft de ideale mogelijkheid op de aansluitingstreffer liet liggen was na de 0-3 van Remco Baumeister in de 60e minuut de wedstrijd helemaal gespeeld. De nul werd ditmaal op zeer knappe wijze gered door Dustin Pepers, in een één-tegen-één situatie hield Dustin het Bentelose doel in twee keer knap schoon.

Komende week staat de 1e knock-out ronde van de beker op het programma, Bentelo gaat hierin dinsdag 23 oktober op bezoek bij Vosta. Vervolgens komt op 28 oktober de nummer 2 op bezoek, de topper in de 5e klasse B: Bentelo 1 – Rekken 1.