Bentelo 2 - Vogido 3 (4-0)

Om de vervelende nederlaag tegen Borne weg te spoelen speelden we afgelopen weekend tegen Vogido 3.

Deze tegenstander bleek een prima tegenstander om dit te kunnen bewerkstelligen. In de 1e helft dicteerden we het spel zonder daarbij echt veel uitgespeelde kansen te creëren. Wel wist onze ingevlogen 'Winger' Jelle twee keer het net te vinden. Beide keren reageerde hij attent na weifelend optreden van de doelman van de bezoekers.

De 2e helft speelden we wat beter en creëerden we vele kansen. Het enige dat we onszelf aan kunnen rekenen was dat we van deze kansen maar tweemaal (Mark en Willem) wisten te scoren waardoor de uitslag op 4-0 bleef steken.

Zeker noemenswaardig is dat we voor het eerst dit seizoen 'De Nul' wisten te houden, iets wat voor invalkeeper D. de Visser ook een primeur is dit seizoen.