Borne 2 - Bentelo 2 (4-2)

Met zes punten op zak vertrokken we dit weekend richting Borne voor onze 3e competitiewedstrijd. Na een gelijk opgaand eerste kwartier namen we het initiatief in de 1e helft en kregen we een aantal grote mogelijkheden.

Vanaf de 25e minuut werd dit ook uitgedrukt in doelpunten. Eerst wist Willem een dieptepass van Jorn op waarde te schatten (0-1) en vervolgens wist Kaj, met de punt van zijn te lange schoen, de keeper van Borne te verschalken.

Gesteund door deze voorsprong dachten we op rozen te zitten, maar niets bleek minder waar. Direct na de 0-2 wist Borne de aansluitingstreffer te scoren. Na rust werd het er niet beter op. Waar Borne een tandje bij schakelde, speelden we slap in het 2e bedrijf.

Een dubieuze penalty voor Borne zorgde voor de gelijkmaker. Daarna probeerden we druk te zetten op de gastheren, echter ging dit zo ongeorganiseerd dat Borne de winst via twee counters naar zich toe kon trekken. Uitslag 2-4.