Bentelo pakt koppositie na winst op het Centrum

Na een overtuigende zege op Hoeve Vooruit moest Bentelo afgelopen zondag op bezoek bij ‘t Centrum in Enschede. Waar vorig jaar tweemaal een benauwde zege (1-0) werd geboekt kon Bentelo nu ook zijn borst nat maken.

In een aftastend begin werden nauwelijks kansen gecreëerd. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Bentelo het initiatief steviger in handen en werd er vooral op de Enschedese speelhelft gevoetbald. Het overwicht werd in de blessuretijd van de 1e helft ook op het scorebord tot uitdrukking gebracht. Ruben Rouhof rondde een afgemeten voorzet van Michel Vonder knap af.Een prachtige opsteker om aan de thee te gaan.

Ook in de tweede helft lag het initiatief voornamelijk bij Bentelo. ’t Centrum oogde onmachtig en kon zich geen grote kansen creëren. Wel moest Rick Bonke nog eenmaal een bal van de doellijn halen. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte Nawjeen Kharim aan alle onzekerheid een eind. Vanaf de zestienmeterlijn schoot hij de bal onberispelijk achter de Enschedese goalie.

Een zware tegenvaller was het uitvallen van Joost Exterkate. Al met al een verdiende overwinning waardoor de punten mee konden naar Bentelo. Later bleek dat Rekken de eerste punten verspeelde waardoor Bentelo de 1e positie overnam en nu lijstaanvoerder is.

,,
Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

26 apr

Gerrit Nijland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Vanochtend is Gerrit Nijland, tijdens de lintjesregen…

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren