VIOS B. 1 - Bentelo 1 (2-4)

Na een overtuigende overwinning op DEO vorige week ging Bentelo afgelopen zondag op bezoek in Beltrum. De laatste 2 jaar werd hier nimmer een positief resultaat behaald waardoor Bentelo zijn borst kon nat maken. Zoals vaker begon VIOS nu ook furieus. Nadat de gastheren na een kwartier de eerste 100% kans onbenut hadden gelaten nam Bentelo het initiatief over. Enkele kleine mogelijkheden werden gecreerd maar voetballend was Bentelo de bovenliggende partij. In de 39e minuut werd een terecht gegeven penalty koelbloedig afgemaakt door Sten Lubberink, 0-1. Nog geen 4 minuten later was Sten Lubberink weer het goudhaantje. Een scherpe voorzet werd knap binnen getikt; 0-2. Dit zou tevens de ruststand zijn. Het begin van de tweede helft zouden de toeschouwers nog lang herinneren. De doelpunten vlogen als rijpe appels van de bomen. In de 50e minuut kwam VIOS terug in de wedstrijd waarna Bentelo in de 52e minuut door Jelle Rupert de marge weer op twee doelpunten bracht, 1-3. Vanuit één van de vele gevaarlijke kopballen bracht VIOS voor de 2e maal de spanning terug. Lang duurde het niet voordat de marge weer was hersteld. Remco Baumeister noteerde met een bekeken schuiver in de 58e minuut de 2-4 op het scorebord. In het vervolg van de wedstrijd probeerde VIOS met veel lange ballen de druk op de bentelose defensie te houden maar het vertrouwen vloeide langzaam weg. Bentelo neemt met de verdiende 3-punter voor het eerst de overwinning mee uit Beltrum en houdt hiermee de aansluiting bij koploper Rekken.