DEO 1 - Bentelo 1 (0-5)

In de 2e competitiewedstrijd moest Bentelo naar Dijkhoek voor de lastige uitwedstrijd tegen DEO. Met het verlies van vorig jaar en de nipte winst 2 jaar geleden kon Bentelo zijn borst natmaken.

Bentelo was vanaf de 1e minuut scherp en alert. Op een prachtige grasmat combineerde Bentelo binnen 20 minuten naar een aantal goede mogelijkheden. In de 20e minuut werd door Sten Lubberink de ban gebroken. Één op één met de keeper maakte hij geen fout; 0-1. Nog voor rust verdubbelde DEO zelf de marge. Vanuit een goede aanval verschalkte de DEO-verdediger zijn eigen doelman. Ruststand; 0-2.

In de 2e helft werd de wedstrijd binnen 10 minuten in het slot gegooid. Sten Lubberink met zijn 2e treffer en Jelle Rupert (2x) zorgden ervoor dat er na 55 minuten een 0-5 tussenstand op het scorebord stond. In het vervolg van de wedstrijd creëerde Bentelo zich nog wel een handvol 100% kansen maar gescoord werd er echter niet meer. Van DEO werd op deze zonovergoten middag weinig vernomen waardoor Bentelo onverwacht een makkelijke middag beleefde.

Komende zondag zal Bentelo deze lijn door moeten trekken in Beltrum. Ook daar heeft Bentelo nog wat goed te maken na de forse nederlaag vorig jaar.

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren