VV Bentelo 1 - VV Buurse 1 (1-1)

De ouverture van een competitie is altijd verwachtingsvol voor elke club. Hoe staan we ervoor als het om het "echie" gaat. Dat was afgelopen zondag in Bentelo niet anders. Bentelo nam het in de eerste competitie op tegen Buurse, een degradant uit de 4e klasse.

Er was goed getraind in de voorbereiding, een fitte selectie en goede resultaten in de beker en oefensessies. In het begin werd er aftastend gevoetbald. Beide teams mochten de bal achterin vrij rond spelen. Bentelo had een licht veldoverwicht maar echte kansen werden hieruit niet gecreëerd.

De beste kans was voor Buurse, vanuit het niets stond de spits van Buurse vrij voor het Bentelose doel. Met een formidabele redding wist Rick Velthuis het doel schoon te houden.

Ook in de 2e helft had Bentelo het betere van het spel. De thuisploeg werd helemaal in het zadel geholpen nadat op heel knullige wijze Buurse met 10 man kwam te spelen. Het overtal bleek echter niet direct een voordeel. Buurse counterde goed en kon door een fout van Bentelo tegen de verhouding in op 0-1 komen.

Met alles of niets spel moest Bentelo een nederlaag voorkomen. In de 75e minuut werd vanuit een prachtige vrije trap van Joost Exterkate de stand weer in evenwicht getrokken.

In het laatste kwartier was de grootste kans nog voor Buurse maar ook deze werd op knappe wijze gekeerd door de Bentelose goalie.

Al met al een domper in deze 1e competitie wedstrijd. Komende zondag gaat Bentelo op bezoek in Dijkhoek bij DEO.

,,
Trainers Bentelo behalen diploma VC1 Pupillen

28 mei

Trainers Bentelo behalen diploma VC1 Pupillen

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Afgelopen maandag stond de laatste cursusavond gepland…

Jeugdweekend 2024

28 mei

Jeugdweekend 2024

Door Marco van den Ham

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei vond het 2 jaarlijkse…

Onze sponsoren