Zenderen Vooruit 1 – Bentelo 1 : 1 - 1

Zondag 20 Oktober stond de uitwedstrijd tegen Zenderen Voorruit op het programma. Met Zenderen trof Bentelo een tegenstander dat vorig jaar via de nacompetitie degradeerde naar de 5e klasse. Om 14.00 werd er afgetrapt op sportpark het Vollenbroek in Zenderen.

Bentelo begon goed aan de wedstrijd. Na ongeveer 10 minuten spelen kwam het op een  0-1 voorsprong. Bas Heerdink bereikte na een goede actie Pim Wilmink in de 16 meter, die vervolgens rustig bleef en de bal binnenschoot. Ook na de 0-1 bleef Bentelo goed spelen. Duels werden gewonnen en verdedigend stond Bentelo uitstekend. Na de 0-1 verzuimde Bentelo de voorsprong uit te bereiden, en ging het dus rusten met een 0-1 voorsprong.

Na de thee begon Zenderen scherper dan Bentelo aan de tweede helft. In de 55e maakte Zenderen de gelijkmaker. De spits gebruikte goed zijn lichaam, draaide weg en schoot de bal in de verre hoek. Na de gelijkmaker gingen beide teams op zoek naar de voorsprong. Bentelo kreeg uiteindelijk de beste kansen, maar door de uitstekend keepende doelman van Zenderen kwam Bentelo niet meer tot scoren.

Gezien de kansenverhouding had Bentelo verdiend deze wedstrijd te winnen. Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. Zondag 3 November staat de thuiswedstrijd tegen Langeveen op het programma. Langeveen is het seizoen begonnen met overwinningen op Bornebroek en Phenix, er werd verloren van ‘t Centrum, Zenderen Vooruit en Vosta.

Foto's

,
Vosta 1  – Bentelo 1 : 1 - 5

27 jan

Vosta 1 – Bentelo 1 : 1 - 5

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag 26 januari stond de 1e competitiewedstrijd na…

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

25 jan

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

Door Marco van den Ham

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

Onze sponsoren