WVV 1 – Bentelo 1 : 4 - 0

Na de mislukte poging van 10 december vorig jaar, kon Bentelo zich opmaken voor de enige echte derby tegen de ‘noabers’ uit Hengevelde.

Dat er voor Bentelo een zware middag op het programma stond was wel duidelijk, de ploeg van trainer Roy Workel heeft de voorgaande  10 wedstrijden allemaal gewonnen en staat daardoor ook bovenaan de ranglijst van de 4e klasse B. Voor Bentelo geld dit echter niet, in de laatste 6 wedstrijden werd er 2x gelijk gespeeld en de rest werd verloren.  Dit was de eerste wedstrijd onder leiding van Bas Nijweide.

Nadat de rook van de sfeeracties van beide supporters van het veld was getrokken, kon de bal gaan rollen. De eerste helft stond veelal in het teken van tegenhouden, WVV was de bovenliggende partij en Bentelo kon hier niet op anticiperen. In de 5e minuut was het al raak, Hamoudi Jaafil kreeg de bal aan de zijkant ingespeeld en trad de 16 meter binnen, met een laag schot verraste hij de Bentelose goalie en schoot in de korte hoek  zijn ploeg op voorsprong. Niet veel later werd de score verdubbelt, in de 23e minuut was het weer Hamoudi Jaafil die Thijs Kruders kansloos liet. Bentelo stond al vroeg op achterstand en was er zelf nog niet in geslaagd om bij het vijandelijk doel te komen. Randy Smid maakte het drama compleet, vlak voor de thee wist hij de 3-0 binnen te schieten. Bentelo kon gaan rusten met een 3-0 achterstand, de wedstrijd leek al gespeeld, maar er moest nog wel 45 minuten gevoetbald worden.

De tweede helft is Bentelo meer druk gaan zetten op de centrale verdedigers van WVV, dit resulteerde in een wat rustiger spelbeeld, waardoor WVV er minder vaak uitkwam en Bentelo zich kon gaan richten op het maken van de 3-1. Toch kon het WVV niet weerhouden van het maken van de 4-0, in de 67e minuut was het Hamoudi Jaafil die evenals een hattrick ook de 4-0 op zijn naam zetten. In het gevolg van de wedstrijd wisten beide teams geen grote kansen meer te creëren. En zo eindigde WVV – Bentelo in een teleurstellende 4-0 nederlaag.

Een nederlaag tegen de koploper is geen schande, door het verlies van directe concurrenten heeft het geen grote gevolgen op de ranglijst. Bentelo zal snel punten moeten pakken om Hector dat 4 punten minder heeft achter zich te laten. Volgende week zal er gespeeld worden in Enschede tegen FC Aramea.  

Fotos

 

,
Voorbeschouwing Haarlo 1 - Bentelo 1

22 sep

Voorbeschouwing Haarlo 1 - Bentelo 1

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1

Bentelo begint de competitie aanstaande zondag met…

Start werkzaamheden van veld 3

25 jul

Start werkzaamheden van veld 3

Door Stef Haverkate

Zoals jullie weten zijn er na de realisatie van het…

Onze sponsoren