VV Bentelo 1 – VV Hoeve Vooruit 1 : 4 - 2

Zondag 12 mei stond voor Bentelo de wedstrijd tegen Hoeve Vooruit op het programma. Bentelo zal zich willen revancheren ten opzichte van de pijnlijke nederlaag eerder dit seizoen. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de pol, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. M. Bruis.

De thuisploeg begon scherp aan de wedstrijd, duels werden gewonnen en Hoeve werd ver teruggedrongen op eigen helft. Een vroege openingstreffer kon dan ook niet uitblijven. Een fout achterin bij Hoeve zorgde ervoor dat Thomas Broekkamp oog in oog met de keeper kwam, Thomas faalde niet en zette Bentelo op een 1-0 voorsprong. Naar de openingstreffer bleef de druk op het vijandelijk doel, maar de thuisploeg wist zichzelf niet te belonen en moest dat bekopen met de gelijkmaker van Hoeve. In de 35e minuut wist Mart Velthuis een vrije trap binnen te schieten, Bentelo was even niet bij de les en twee minuten later wist Hoeve geheel via de verhouding in op voorsprong te komen. De eerste helft werd een waar doelpuntenfestijn, Cas wist namelijk gelijk de gelijkmaker te maken. Een schot op doel werd niet goed verwerkt door de goalie van Hoeve, waardoor Cas de bal binnen tegen de netten kon schieten. Naar een hectische eerste helft werd er uiteindelijk gerust met een 2-2 gelijke stand.

Lang leek de wedstrijd uit te lopen op een gelijkspel, maar in de 76e minuut kreeg de thuisploeg een penalty toegekend en deze werd onberispelijk binnen geschoten door Jacco. Dat de drie punten in Bentelo zouden blijven werd al snel duidelijk nadat Ties Schutten in de 82e minuut de beslissende 4-2 binnen schoot. In de slotfase van de wedstrijd kwam de thuisploeg niet meer in gevaar en boekt het uiteindelijk een verdiende overwinning op Hoeve Vooruit.

Door deze driepunter is Bentelo verzekerd van de nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse.  Volgende week speelt Bentelo een uitwedstrijd in en tegen Bornerbroek.

foto's

,
Start jeugd training

09 aug

Start jeugd training

Door Marco van den Ham

De training voor seizoen 2020 -2021 beginnen op maandag…

Jeugdteams 2020 2021

05 aug

Jeugdteams 2020 2021

Door Rien Nijland

Indeling Jeugdteams 2020 2021 incl leiders, trainers…

Onze sponsoren