VV Bentelo 1 – SVBV 1: 3 - 0

Zondag 2 december nam Bentelo het op tegen laagvlieger SVBV. Na het verlies van vorige week kon de ploeg van trainer Bert-Jan Heupers zich geen puntverlies permitteren. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark De Pol. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Post.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstijd en zette direct druk op de defensie van SVBV. Goed positie spel resulteerde in een aantal goede kansen voor de thuisploeg. Het duurde echter tot de 24e minuut voordat de score geopend werd, Remco nam het vijandelijk doel onder schot en wist zo de keeper te verassen en de 1-0 op zijn naam te zetten. Na de openingstreffer veranderde het spelbeeld niet en mocht SVBV blij zijn dat het maar met 1-0 de kleedkamer opzocht.

In de tweede helft was het de taak om de score snel op te voeren en zo de wedstrijd tijdig te beslissen. In de 50e minuut wist Jorn een de verdediger van SVBV uit te kappen en de bal fraai in de bovenhoek te schieten. In het vervolg van de tweede helft kreeg Bentelo een legio aan kansen maar faalde in de afronding. Bentelo controleerde de wedstrijd volledig en wist in de blessure tijd nog één keer tot scoren te komen. Robin ten Thije liet de goalie van SVBV nog één keer vissen door de bal laag in de rechterhoek te schieten.  

Bentelo wint verdient met 3-0 van SVBV en behoud de 3e plaats in de 5e klasse B. Volgende week wordt de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. Bentelo neemt het dan op tegen DEO, dat momenteel de 10e plaats bezit.

Foto's

 

,
WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

09 sep

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

Door Rien Nijland

Na een lange corona- en zomerstop rolt de bal eindelijk…

Veilig voetballen met Corona maatregelen

14 aug

Veilig voetballen met Corona maatregelen

Door Rien Nijland | Tags Bentelo 1

Veilig voetballen met Corona maatregelen. In overleg…

Onze sponsoren