• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op vrijdag 8 maart 2019

Voorbeschouwing V.V. Bentelo – SP Neede

Komende zondag 10 maart staat voor  v.v. Bentelo de alles bepalende wedstrijd tegen SP Neede op het programma.
Wil v.v. Bentelo kans blijven maken op het kampioenschap dan zal er gewonnen moeten worden. Momenteel staat v.v Bentelo op plaats twee met 30 punten en staat SP Neede op de eerste plaats met maar liefst 39 punten.

Eerder in het seizoen werd het in en tegen Neede een simpele overwinning voor de thuisploeg, waarbij v.v. Bentelo met 3-1 werd verslagen. SP Neede speelde aanvallend voetbal en durfde ook vanuit de verdediging mensen door te schuiven. V.v. Bentelo had hier niet het juiste antwoord op en liep ver terug op eigen helft. Deze wedstrijd werd dan ook terecht gewonnen door de heren uit Neede.

 Vlak voor de winterstop heeft v.v Bentelo de draad goed opgepakt en wisten ze de laatste vier competitiewedstrijden achter elkaar te winnen. Het vertrouwen is aanwezig bij de ploeg van Bert-Jan Heupers en ze zullen er alles aan doen om SP Neede het eerste puntenverlies toe te brengen. Beide ploegen spelen aanvallend voetbal en scoren veel doelpunten. Het beloofd dan ook een spannende wedstrijd te worden, waarbij v.v. Bentelo om de laatste kans strijdt en SP Neede de concurrentie op een nog grotere afstand kan zetten.

De laatste keer dat beide teams elkaar troffen op sportpark de Pol was op 7 mei 2017. Deze wedstrijd eindigde destijds in een 3-1 overwinning voor de blauwhemden uit Bentelo. Doelpunten werden gemaakt door Thomas, Cas en Michel. Hopelijk lukt het komende zondag weer om de drie punten in bentelo te houden. Komt allen kijken.

De wedstrijd op sportpark de Pol staat onder leiding van dhr. Hannink en er zal afgetrapt worden om 14.00

 

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

09 sep

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

Door Rien Nijland

Na een lange corona- en zomerstop rolt de bal eindelijk…

Veilig voetballen met Corona maatregelen

14 aug

Veilig voetballen met Corona maatregelen

Door Rien Nijland | Tags Bentelo 1

Veilig voetballen met Corona maatregelen. In overleg…

Onze sponsoren