• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 8 november 2018

Voorbeschouwing Neede – Bentelo

Aanstaande zondag speelt de ploeg van trainer Bert Jan Heupers opnieuw een uitwedstrijd. Ditmaal is Neede de tegenstander.

Na een ongeslagen voorbereiding en 5 competitieoverwinningen op een rij werd afgelopen zondag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De topper tegen Hoeve Vooruit, werd met maar liefst 4-1 verloren. Van een topper was dus eigenlijk geen moment sprake. Hoeve Vooruit begon feller aan de wedstrijd, waardoor Bentelo na 18 minuten al tegen een 3-0 achterstand aan keek. Vervolgens kreeg het vlak voor- en na rust ook nog eens een rode kaart, waardoor het al helemaal een kansloze missie werd om alsnog een goed resultaat mee te nemen. Een wedstrijd om van te leren, maar zeker niet te lang in blijven hangen. Tegen Neede moet Bentelo de lijn van de eerste wedstrijden weer op zien te pakken.

Neede is het seizoen uitstekend begonnen met 18 punten uit 6 wedstrijden. Dat Neede bovenin meedraait is geen verassing. Na de degradatie uit de 4e klasse in het seizoen 2015-2016, wist het zich in de twee daaropvolgende seizoenen te plaatsen voor de nacompetitie om promotie. Beide keren lukte het niet om terug te keren naar een hoger niveau. Met trainer William Krabbenborg aan het roer gaat het dit jaar opnieuw proberen om de doelstelling te behalen.

In het seizoen 2016-2017 werden beide teams voor het eerst bij elkaar ingedeeld in competitieverband. Bentelo verloor destijds de uitwedstrijd met 4-1 en kent dus vooralsnog weinig goede herinneringen aan een bezoek op sportpark ’t Haantje. Dit geldt overigens niet voor onze huidige trainer. Bert Jan Heupers is namelijk 5 seizoenen hoofdtrainer geweest bij de Zwart-Witten, verdeeld over 2 periodes.

Weet Bentelo aankomende zondag de rug te rechten en kan het hierdoor bovenin mee blijven doen. Om 14:00 wordt er afgetrapt. Scheidsrechter is dhr. Sprukkelhorst.

Bentelo 1 - DEO 1 : 11 - 1

15 apr

Verslag Speler van de week

12 apr

Verslag Speler van de week

Door Marco van den Ham

A.s. zondag, bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren