• Door Marco van den Ham
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op woensdag 4 oktober 2017

Voorbeschouwing Diepenheim 1 – Bentelo 1

Met 4 punten op zak reist Bentelo aankomende zondag richting Deep’n, waar Diepenheim de tegenstander zal zijn in de tweede hofderby van het seizoen.

De euforie was groot na het laatste fluitsignaal van afgelopen zondag. Hector werd in blessuretijd verslagen, terwijl Bentelo 10 minuten voor tijd nog tegen een 0-1 achterstand aankeek. Gezien het spelbeeld en de vele kansen een terechte driepunter.
Diepenheim heeft 1 punt overgehouden uit de eerste 2 wedstrijden. Thuis tegen Markelo werd nipt verloren en afgelopen zondag werd in de uitwedstrijd tegen Aramea een historisch gelijkspel behaald. De ploeg van trainer Christian Koop promoveerde  vorig jaar namelijk voor het eerst in haar historie naar de 4e klasse. Een zeer knappe prestatie van dit jonge elftal, aangezien het in de jaren daarvoor altijd één van de laagvliegers was in de 5e klasse. Desondanks heeft Bentelo het altijd lastig in Diepenheim. Zo werd vorig seizoen nog een kansloze 4-1 nederlaag geleden.

Daarom zal Bentelo er aankomend weekend alles aan doen om hierop revanche te nemen! We kunnen uw steun hierbij goed gebruiken.

vv Diepenheim 1 – vv Bentelo 1
14:00u, Sportpark De Koppel
Hofderby: 2 van 12
Scheidsrechter is: dhr. Wippo

 

Voorbeschouwing Bentelo 1 – TVO 1

15 dec

Voorbeschouwing Bentelo 1 – TVO 1

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1

Bentelo krijgt zondag de Noabers uit Beckum op bezoek.…

Trainingen kunnen weer worden hervat

13 dec

Trainingen kunnen weer worden hervat

Door Rien Nijland

De sneeuw is weg gesmolten. Dus de trainingen kunnen…

Onze sponsoren