RKSV Bornebroek 1 – VV Bentelo 1 : 0 - 1

Zondag 19 mei stond voor Bentelo 1 de laatste uitwedstrijd van de competitie op het programma tegen Bornebroek 1. Om 14:00 werd er afgetrapt op Sportpark ’t Brook in Bornebroek, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Z. Velic.

Bentelo begon niet al te scherp aan de wedstrijd waardoor de openingsfase nogal rommelig werd met veel balverlies en te veel het gebruik van de lange bal. Ondanks het niet al te beste begin van Bentelo wist Bornebroek maar een keer echt gevaarlijk te worden de eerste helft, maar deze bal werd goed gepakt door Kilian Ros. Na een half uur begon Bentelo wat beter in de wedstrijd te komen, er werden meer duels gewonnen waardoor Bentelo steeds meer de overhand creëerde. Dat leidde dan ook tot een aantal goede aanvallen aan het eind van de eerste helft. Ondanks deze goede aanvallen wist Bentelo niet de scoren voor rust en ging daarom dus ook met 0-0 de kleedkamer in.
In de tweede helft zette Bentelo de goede fase van voor de rust door, en dat leidde tot meer gevaarlijke aanvallen. In de 64e minuut werd Cas Hobert vrijgespeeld aan de linkerkant die met een actie buitenom voor de keeper kwam, de keeper wist echter de bal van Cas nog te keren maar de bal belande voor de voeten van Thomas Broekkamp. Thomas legde de bal daarna goed opzij waardoor Ties Schutte met links kon scoren en Bentelo dus met 0-1 voorkwam. Hierna bleef Bentelo de bovenliggende partij en creëerde nog enkele goede kansen, maar het bleef bij 0-1. Bornebroek was de tweede helft niet tot nauwelijks gevaarlijk, tot in de laatste minuut toen een middenvelder van Bornebroek het met een goed schot van afstand probeerde maar ook deze bal wist Kilian uit het doel te houden. Hierdoor boekte Bentelo uiteindelijk een verdiende overwinning van 0-1 bij Bornebroek.
Dankzij deze 3 punten is VV Bentelo 1 verzekerd van de 2e plaats in de competitie en kan het zich gaan opmaken voor de nacompetitie om terug te keren in de 4e klasse.
Volgende week zal Bentelo de laatste Thuiswedstrijd spelen van dit seizoen tegen Lochuizen.      

foto's

,
WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

09 sep

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

Door Rien Nijland

Na een lange corona- en zomerstop rolt de bal eindelijk…

Veilig voetballen met Corona maatregelen

14 aug

Veilig voetballen met Corona maatregelen

Door Rien Nijland | Tags Bentelo 1

Veilig voetballen met Corona maatregelen. In overleg…

Onze sponsoren