Kampioenswedstrijd Bentelo 8 – W.V.V. ’34 6 23 april 2023
  • Door Thijs Nijland
  • Tags Senioren
  • Geplaats op donderdag 27 april 2023

Kampioenswedstrijd Bentelo 8 – W.V.V. ’34 6 23 april 2023

Zondag 23 april stond dé derby op het programma. De nummer 1 en 2 van de ranglijst én de kampioenswedstrijd van ons 8e elftal. Bij winst kon vlag gehezen worden.

Na een indrukwekkende opkomst onder begeleiding van de vlaggenparade van de kleinste jeugd kon om stipt 9 uur door Theo Broekkamp de wedstrijd worden gestart.

Een afwachtend begin waarbij de zenuwen bij de ervaren heren de boventoon hadden zorgde voor een overwicht bij groen-gelen. Echter was een fout in de defensie bij W.V.V. de aanleiding van de bentelose voorsprong. Een breedte pass wordt onderschept door Maarten Smit die eenvoudig de 1-0 kon binnenschieten. Bentelo kwam hierdoor beter in de wedstrijd en had zonder te overtuigen het beste van het spel. In de 2e helft bleef het lang spannend. Kansen voor beide doelen werd door beide teams om zeep geholpen. In de 88e minuut viel uiteindelijk toch de beslissing. Een afgemeten voorzet van Wouter Leliefeld kon worden binnen gekopt door Vincent Grashof, 2-0!!

Als ongeslagen team was het kampioenschap een feit! Na alle felicitaties, een prachtige bijdrage van de spelersvrouwen en de uitreiking van de schaal met kampioensmedailles vloeide het bier rijkelijk.Gekleed in prachtige kampioenspolo’s die aangeboden werden door Eijsink-Ankersmid kon de rondrit door Bentelo gestart worden. Het kantinefeest hierna en vervolgens de afdronk bij Spoolder zorgden voor een onvergetelijke dag! De evaluatie op maandag bij de bowlingactiviteit en de hiermee samenhangende versnaperingen voor de inwendige mens was een kers op de taart.

Als 8e elftal willen wij graag een aantal personen specifiek bedanken voor het mogelijk maken van dit onvergetelijke seizoen en met name deze 2 prachtige dagen. Allereerst Eijsink-Ankersmid voor het beschikbaar stellen van de kampioenspolo’s en de trekker voor de rondrit, Spoolder Proeven en Proosten voor de bijdrage van de inwendige mens op de zondag en de zeer nuttige kop koffie maandag! Daarnaast ook de Carnaval voor het beschikbaar stellen van de platte wagen!

Foto's van het kampioensschap zijn hier te vinden!

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

27 mei

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

24 mei

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging.…

Onze sponsoren