Bentelo 1 – Marienheem 1

Zondag 24 Oktober stond de thuiswedstrijd tegen Marienheem op het programma, De wedstrijd stond onder leiding van M.Bruins. Om 14:00 uur werd er afgetrapt op Sportpark de Pol

Bentelo begon sterk aan de wedstrijd, dit resulteerde daarom ook al snel in een doelpunt. Robin ten Thije mocht de 1ste van de middag maken. Een vrije trap werd door hem goed ingeschoten. De 2-0 kwam op naam van Ties ter Avest. Na een sterke actie van Brent Schutte kon Ties de bal intikken. In de 1e helft kwam Marienheem totaal niet aan voetballen toe, dit omdat Bentelo goed stond en verdedigend niks weg gaf. Doelman Stan Delil had daarom ook een rustige middag op Sportpark de Pol. Bentelo maakte voor rust ook al de 3 nul, na opnieuw een goede actie van Brent Schutte die dit keer Niels Rikkert goed bediend, Niels faalt niet! 3-0, dit was tevens ook de ruststand.

In de 2de helft bouwde Bentelo de score op, er werd goed aan het doelsaldo gewerkt, Niels Rikkert mocht al snel z’n 2de van de dag maken, na een goede actie/voorzet van Thomas Broekkamp knikt Niels de bal knap binnen, 4-0. De 5-0 kwam afgelopen zondag op naam van Ties Schutte, die na een vrije trap van z’n broer Brent makkelijk binnen kon tikken. Ook Ties ter Avest vond Zondag 2 maal het net, na een goede hoekschop van Robin ten Thije knikt ook Ties z’n 2de van de middag in het doel. De 7-0 kwam op naam van Brent Schutte, een schot vanuit de 2de lijn vloog het doel. De laatste maar misschien ook wel de bijzonderste goal van de middag kwam op naam van A-Junior Stef Waanders, die 2 weken geleden z’n debuut maakt en nu z’n 1ste doelpunt in de hoofdmacht van Bentelo wist te maken. Verder mocht de tweelingbroer van laatst genoemde doelpuntenmaker z’n debuut maken, Thom klasse gespeeld!

Al met al was het een niet al te moeilijke middag voor Bentelo…j

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de koploper Manderveen op het programma, de wedstrijd wordt om 14:00 uur afgetrapt op Sportpark Manderveenseweg. De wedstrijd zal onder leiding staan van H.J. Sprukkelhorst. Wees welkom!

 

Foto's

,
Wegen VV Bentelo en Bert-Jan Heupers scheiden na 2021-2022

06 dec

Wegen VV Bentelo en Bert-Jan Heupers scheiden na 2021-2022

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Na 4 jaar komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking…

De Sint heeft de jongste jeugd van onze club ook dit jaar niet in de kou laten staan!

02 dec

De Sint heeft de jongste jeugd van onze club ook dit jaar niet in de kou laten staan!

Door Thijs Nijland

Door de Corona crisis heeft hij ervoor gekozen om dit…

Onze sponsoren