Bentelo 1 – Manderveen 1 : 2 - 0

Zondag 15 December stond de thuiswedstrijd tegen Manderveen op het programma. De wedstrijd stond onder leiding van S. Corte. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de Pol.

In de 1e helft liet Manderveen het initiatief aan Bentelo. Manderveen zakte ver terug en wilde via de counter gevaarlijk worden. Hierdoor was het lastig voor Bentelo om kansen te creëren. Toch wist Bentelo een aantal keren gevaarlijk te worden, maar ontbrak het steeds aan de goede eindpass. Manderveen wist in de 1e helft daarentegen nauwelijks gevaarlijk te worden. Bentelo ging rusten met een 0-0 stand.

In de 2e helft kwam Bentelo na 10 minuten spelen op een verdiende voorsprong. Bas Heerdink kwam oog in oog met de Manderveense doelman en maakte geen fout. Hierna ging het beter lopen bij Bentelo en kreeg het kansen op de 2-0. In de 65e  minuut maakte Ties ter Avest de 2-0. In het restant van de wedstrijd bleef Bentelo de bovenliggende partij en speelde het de wedstrijd zakelijk uit, gescoord werd er niet meer.

Met deze overwinning gaat Bentelo de wintersport in met een 3e plek op de ranglijst. Zondag 26 Januari hervat Bentelo de competitie met de uitwedstrijd tegen Vosta. Vosta staat met 12 punten op plek 7 van de 5e klasse A. Bentelo gaat na de overwinning op Manderveen met een redelijk goed gevoel de winterstop in. Na de winterstop zal de ploeg van Bert-Jan Heupers alles op alles moeten zetten om promotie af te dwingen naar de 4e klasse.

 Supporters tot Zondag 26 Januari!

Foto's

,
WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

09 sep

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

Door Rien Nijland

Na een lange corona- en zomerstop rolt de bal eindelijk…

Veilig voetballen met Corona maatregelen

14 aug

Veilig voetballen met Corona maatregelen

Door Rien Nijland | Tags Bentelo 1

Veilig voetballen met Corona maatregelen. In overleg…

Onze sponsoren