Bentelo 1 – DTC’07

Afgelopen zondag 7 november stond de wedstrijd Bentelo DTC’07 op het programma. Bentelo en DTC’07 waren terug te vinden op de 4e en 3e plek op de ranglijst met beide evenveel verliespunten. Op voorhand was dit dan ook een echte kraker in de 5e klasse A.

DTC’07 heeft vorige week veel vertrouwen getankt tegen Vosta. Het werd maar liefst 9-0. Bentelo kende een minder goede speelronde voor aanvang van deze wedstrijd. De uitwedstrijd in en tegen Manderveen werd met 4-2 verloren na een 0-2 voorsprong weg te hebben gegeven. Voor beide ploegen was het belang van de wedstrijd groot, omdat zo de aansluiting kon worden gehouden met de bovenste ploegen van de ranglijst.

Op een koude regenachtige middag begon Bentelo zeer aftastend. Voetballend kwam Bentelo er moeizaam door. Dit kwam mede door het goede compacte spel van DTC’07. DTC’07 wist uit de omschakeling enkele keren gevaarlijk door te komen. In de 23e minuut kwam DTC’07 op voorsprong. Doelman Stan Delil wist in eerste instantie de inzet van DTC’07 kant pareren maar in de rebound was daar DTC’07 topscorer Tebbe, die deze kans niet onbenut liet. Na 35 minuten was daar de beste mogelijkheid voor Bentelo. Ties ter Avest kwam goed door maar zijn inzet stuitte op de doelman.

In de 2e helft was er eenzelfde spelbeeld. Bentelo had meer de bal en DTC’07 dat goed opgesteld stond. Het was dan ook DTC’07 die het gevaarlijkste kon worden. Enkele voorzetten konden niet worden binnengelopen, waardoor voor Bentelo nog steeds de kans was op de gelijkmaker. Deze kwam er echter niet en zodoende moet Bentelo de 2e nederlaag op rij bijschrijven.

Na dit teleurstellend resultaat moet Bentelo zich zien te herpakken. Aankomende zondag staat de bekerwedstrijd tegen Witkampers op het programma en 21 november vervolgd Bentelo de competitie tegen Langeveen. Hopelijk dan met beter resultaat.


,
Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

12 jul

Vacature: Trainer Bentelo 2 seizoen 2022/2023

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2, Senioren

VV Bentelo is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar…

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

12 jul

Contract met hoofdtrainer Hamoudi ondertekend!

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1, Senioren

Eind 2021 hebben we al bekend kunnen maken dat Hamoudi…

Onze sponsoren