Bentelo 1 – BSC Unisson : 2 - 4

Zondag jongstleden moest VVB1 aantreden tegen de Boekelose formatie BSC Unisson. Het BSC, dat kampt met meerdere blessures, zou verslagen moeten worden om in de onderste regionen we te blijven.

Op deze grauwe, koude, zondag middag gaf de arbiter om stipt 14.00 uur het startsignaal.
Vanuit achteruit probeerde Bentelo het spel op te bouwen, doordat het zeer druk was op het middenveld werden zij al snel genoodzaakt de lange ballen te hanteren op het spitsten duo.
Unisson had een zelfde speelwijze, hierdoor was het voor beide partijen continu omschakelen van voor naar achter. BSC was de gelukkige om hier in de 19e minuut van te profiteren, een lage voorzet van de rechterflank kon niet gepareerd worden door de Bentelose defensie waarna de linksbuiten van Unisson eenvoudig kon scoren.
Bentelo ging meer druk zetten om de tegentreffer goed te maken. Dit resulteerde in de 1-1, een lange bal op M. Vonder werd goed door gespeeld op B. Heerdink die hem met een fraaie lob, vanaf 25 m, over de Boekelose sluitpost lepelde.

Na de rust werd het al vrij snel 1-2, hoewel de blauw hemden de bovenliggende partij waren was het Unisson die met de voorsprong aan de haal ging. Een gekeerd schot in de korte hoek werd geblokt door keeper T. Kruders maar het was de aanvaller van Unisson die het scherpst op de 2e bal was en in de rebound kon scoren.
Weer moest Bentelo op zoek naar de gelijkmaker, deze kwam er een aantal minuten later. Een corner kon niet vast geklemd worden door de goalie waarna dit buitenkansje onberispelijk werd ingeschoten door het middenveld van Bentelo.
Ook hierna drong Bentelo aan om de leiding te pakken, het resulteerde in een handvol kansen. Maar zoals vaker in de voetbal wereld, als men zelf niet scoort doet de tegenstander dit wel. Een schot van 20 m werd door 3 man aangeraakt en verdween via de binnenkant van het aluminium tegen het net. 2-3
Ook door 1 op 1 te gaan spelen kon Bentelo niet wat forceren, wel werd het hierdoor, voor de statistieken nog wel 4-2 en was de wedstrijd gespeeld.

Bentelo zakt verder terug naar een 9e plek en mag zijn borst nat maken om een goed resultaat neer te zetten tegen de koploper op 17 december 2017. 

 Foto's

,
Spelers van de week

15 mrt

Spelers van de week

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

SC Markelo 1 – VV Bentelo 1 : 4 - 6

14 mrt

SC Markelo 1 – VV Bentelo 1 : 4 - 6

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag jongstleden stond er voor Bentelo een lastige…

Onze sponsoren