• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op maandag 9 maart 2020

AFMELDEN JEUGDLEDEN VÓÓR 1 APRIL

De voorjaarscompetitie is nog volop bezig, maar de jeugdcommissie is al weer druk met de voorbereiding op het volgend seizoen.

Denk hierbij aan het indelen van de leid(st)ers, trainers en natuurlijk de spelers/speelsters.
Om dit mogelijk te maken moeten we weten of er nog jeugdleden zijn die volgend seizoen niet meer willen voetballen.
Jongens en meisjes die willen stoppen met voetballen moeten zich voor 1 APRIL 2020 schriftelijk afmelden, met het daarvoor bestemde afmeldingsformulier. Dit formulier kunt u downloden via de website van de V.V. Bentelo of opvragen bij Theo Broekkamp, Morsmanstraat 30.
Diegene die zich vóór die datum niet afgemeld heeft, is automatisch weer voor een jaar lid van de V.V. Bentelo.

Indeling lagere elftallen  2020 2021

02 jul

Indeling lagere elftallen 2020 2021

Door Rien Nijland