’t Centrum – Bentelo : 0 - 0

Zondag 1 maart stond de lastige uitwedstrijd tegen ’t Centrum op het programma. De thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Enschede eerder dit seizoen ging met 2-4 verloren. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op Sportpark FC ’t Centrum.

Door het enorm slechte veld was het lastig voetballen voor beide teams. Bentelo hanteerde daardoor veel de lange bal en probeerde van daaruit de tweede bal te winnen. In de eerste 20 minuten wist Bentelo haar duels te winnen en kreeg het een grote kans via Bas Heerdink. In het restant van de 1e helft werd ’t Centrum sterker en kreeg het een aantal mogelijkheden om de score te openen, gescoord werd er echter niet.

Na de rust was het voor Bentelo vooral tegenhouden. Bentelo kon de bal niet lang in de ploeg houden en wist nauwelijks meer gevaarlijk te worden. In de eindfase had ’t Centrum de beste kansen, maar uitblinker Stan Delil hield Bentelo knap op de been. In de 90e minuut kreeg ’t Centrum nog de grootste mogelijkheid van de wedstrijd, maar wederom stond Stan Delil een goal in de weg en redde hiermee een punt voor Bentelo.

Bentelo kijkt met een redelijk gevoel terug op de wedstrijd. Gezien het veld was het voetballen lastig, maar er stond wel een team op het veld dat wilde vechten voor elkaar. De komende 2 weekenden is Bentelo vrij. Zondag 22 maart staat de uitwedstrijd tegen Manderveen op het programma. Manderveen staat met 7 punten op plek 12. De thuiswedstrijd tegen Manderveen eindigde in een 2-0 overwinning voor Bentelo.

Supporters tot zondag 22 maart!

 

,
WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

09 sep

WIE PAKT DIT JAAR DE ‘BERTUS NIJLAND BOKAAL?

Door Rien Nijland

Na een lange corona- en zomerstop rolt de bal eindelijk…

Veilig voetballen met Corona maatregelen

14 aug

Veilig voetballen met Corona maatregelen

Door Rien Nijland | Tags Bentelo 1

Veilig voetballen met Corona maatregelen. In overleg…

Onze sponsoren