Corona Maatregelen

Als VV Bentelo volgen wij de geldende maatregelen en richtlijnen zoals deze door de overheid zijn vastgesteld. Deze maatregelen en richtlijnen zijn te vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.

Update 15-1-2021

De persconferentie van gisteren bracht goed nieuws: We kunnen weer voetballen en de trainingen worden conform het reguliere schema per direct hervat.

Voor zowel binnen als buiten op De Pol gelden vanaf nu de volgende maatregelen:
• Sporten is zowel binnen als buiten weer toegestaan, ieder hanteert haar gebruikelijke tijden van voor de beperkingen
• Voor het sporten binnen en het gebruik van alle kleedkamers is een Corona Toegangs Bewijs CTB verplicht (boven 18 jaar).
• Publiek is niet toegestaan
• De kantine blijft gesloten

Wij verzoeken alle sporters en supporters zich te houden aan de geldende maatregelen. Voor vragen kunt u terecht bij één van de bestuursleden van onze voetbalvereniging. Vragen kunnen ook gesteld worden via de mail: info@vvbentelo.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Bentelo