Corona Maatregelen

Als VV Bentelo volgen wij de geldende maatregelen en richtlijnen zoals deze door de overheid zijn vastgesteld. Deze maatregelen en richtlijnen zijn te vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.

Update 27-1-2022:

De persconferentie van gisteren bracht goed nieuws: Nadat twee weken geleden de trainingen zijn hervat, wordt de competitie aankomend weekend weer opgestart!

Voor zowel binnen als buiten op De Pol gelden vanaf nu de volgende maatregelen:
• Voor het sporten binnen en het gebruik van alle kleedkamers is een Corona Toegangs Bewijs (CTB) verplicht (boven 18 jaar).
• Voor diegenen zonder CTB is deelnemen aan de trainingen en wedstrijden gewoon mogelijk, alleen kan er dan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers;
• De kantine is vanaf zaterdag 29 januari weer geopend. De kantine sluit uiterlijk om 22:00 uur. Voor toegang tot de kantine is een CTB verplicht;

Wij verzoeken alle sporters en supporters zich te houden aan de geldende maatregelen. Voor vragen kunt u terecht bij één van de bestuursleden van onze voetbalvereniging. Vragen kunnen ook gesteld worden via de mail: info@vvbentelo.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Bentelo