Corona Maatregelen

Coronaregels VV Bentelo.

Als VV Bentelo volgen wij de geldende maatregelen en richtlijnen zoals deze door de overheid zijn vastgesteld. Deze maatregelen en richtlijnen zijn te vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.

De huidige maatregelen staan het dus toe om te sporten en voor supporters om te komen kijken bij de activiteiten op het sportcomplex.

Vanaf zaterdag 25 september 2021 geldt dat iedereen, vanaf 13 jaar of ouder, die plaats neemt in de kantine, in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Het is toegestaan om zonder coronatoegangsbewijs eten en drinken af te halen in de kantine voor consumptie op het terras. Diegenen die van dat laatste gebruik maken volgen de belijning die is aangegeven in de kantine.

Wij verzoeken alle sporters en supporters zich te houden aan de geldende maatregelen.Voor vragen kunt u terecht bij één van de bestuursleden van onze voetbalvereniging. Vragen kunnen ook gesteld worden via de mail: info@vvbentelo.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Bentelo